воскресенье, 26 августа 2012 г.

Тарт-Піцца \ Tart-Pizza

Тарт-Піцца

Ось рецепт страви, якій не можна дати однозначного імені. Це ніби і пиріг, але не конвенційний, ніби і схоже на піццу, але також не зовсім, скоріше всього - тарт. Легко, смачно і по-літньому. Смачні соковиті овочі на житньо-пшеничному красті.

Інгредієнти:
Тісто
1\2 скл води
1 чл цукру
2 чл дріжджів
1\4 скл пива
1 чл солі
1\2 скл житнього борошна
1\2 скл цільнозернового пшеничного борошна
1\2 скл білого борошна

Соус:
2 чл томатного джему
1 стл соєвого соусу
2 стл вершків
1\2 чл солі
1\2 чл орегано

Овочі за смаком.
1 баклажан
1 томат
1\4 солодкої цибулі

Тісто. Спершу змішати воду, цукор та дріжджі. Дати постояти хвилин 5- 10. Додати пиво та сіль. Поступового додати усе борошно і замішати у липке, але пухке тісто. Дати постояти 30 -50 хв у теплому місці. Викласти та вирівняти тісто на змащеному олією противні.
Для соусу просто змішати усі інгредієнти до однорідної консистенції.
Тепер залишається лише скласти пиріг. Тісто змазати соусом. Викласти овочі, нарізані тоненькими скибочками. Посолити, поперчити, збризнути оливковою олією та присипати петрушкою. Випікати при 175 20-25 хв. Якщо ви хочете зробити це більш схожим на піццу, то за 5 хв до того, як пиріг буде готовим, присипте натертим твердим сиром.
Смачного!



Tart-Pizza

Here's the recipe which can not have the exact name. It's sort of a pizza, but not really, I would much rather call it a tart. It's easy, delicious and summery. Tasteful and juicy vegitables on the rye-and-wheat crust.

Ingredients:
Dough
1\2 cup water
1 tsp sugar
2 tsp dry yeast
1\4 cup bear
1 tsp salt
1\2 cup rye flour
1\2 cup whole wheat flour
1\2 cup all-purpose flour

Sauce:
2 tsp tomato jam (or ketchup)
1 tbsp soy sauce
2 tbsp cream
1\2 tsp salt
1\2 tsp dried oregano

Vegetables of your choice
1 eggplant
1 tomato
1\4 sweet red onion

Dough. Firstly mix water, sugar and yeast. Let it sit for 5-10 minutes. Add salt and beer. Gradually add the flour and make sticky but puffy dough. Let it sit in a cozy place for 30-50 minutes. Then spread it thinly on oiled baking sheet with your hands.
For the sauce simply mix all the ingredients. Evenly spread the sauce over the dough.
Now put together the tart. Lay the vegetables( thinly sliced) over the dough. Sprinkle it with salt and pepper, drizzle with olive oil. Bake at 175 degreed ( C) for 20-25 minutes. If you want ti make it more like pizza, sprinkle it with shredded cheese on the last minutes of baking.
Bon apetit!

Комментариев нет:

Отправить комментарий