Доброго вечора!
Пройшло трішки
більше чотирьох місяців після останнього
посту - ще літнього. Сьогодні на носі
уже найчарівніший час року і, відповідно,
найприємніший час для кулінарії.
Прошу вибачення
за таку непостійність ( напевно, я аж
надто часто прошу за це вибачення — і
в цьому, власне моя постійність).
Скориставшись американською традицією
складати новорічні резолюції, я берусь
стверджувати, що у 2013 році буду долати
постійність своєї непостійності в
усьому, і в оновлені цієї сторінки в
першу чергу.

Смачного вам
Нового Року!)
Good evening!
It's been a little bit
longer since my last post – summery one. Today it's almost New
Year's which happens to be the most celebrated, the most magical
season in Ukraine. And therefore the most inspiration season in terms
of cooking.
I apologize for such
inconstancy (probably this inconstancy is one of my only constant
character traits). I am now making a traditional American thing: a
New Year's resolution. In 2013 I have to overcome my inconstancy in
everything and first of all in updating this blog.
The next few days after
decorating a tree all my time is going to be devoted to holiday
cooking: vegetarian and simple as usual.
Have a delicious New
Year.! =)
Комментариев нет:
Отправить комментарий